Vilalta és el cognom de les persones que estem al capdavant d’aquest projecte, hem viscut una història personal molt emotiva, que ha estat el detonant per començar a treballar en aquesta nova línia de productes d’Estèvia, i sobretot tenim el convenciment personal, real i sincer que aquests productes són més sans i més bons per la salut.

La marca Vilalta es basa en dos valors principals:
Emoció fruit de les experiències personals viscudes.
Una preocupació real, honesta i transparent per la salut dels nostres consumidors.

La missió de la marca Vilalta és vendre productes d’estèvia de la millor qualitat possible, per oferir als consumidors una forma sana de cuidar-se, fruit d’una preocupació real per la salut de les persones.

VILALTA

Una preocupació real per la Salut de les Persones

Els valors presents a Envasats Bisaura són la transparència, l’honestedat, la vocació de servei, i una preocupació real per la salut de les persones fruit de les experiències viscudes,  per això en aquests moments de maduresa l’empresa ha fet un pas mes i ha creat una marca: Vilalta, per comercialitzar una nova línia de productes endolcidors amb estèvia.
Envasats Bisaura és una empresa familiar situada a Sora (Barcelona), i dedicada a l’envasat i distribució de sucres, edulcorants, tes, infusions, aromatitzants per gintònics, xocolatines, galetes i altres complements alimentaris, productes de la màxima qualitat i amb totes les garanties de certificació sanitària.
La missió d’Envasats Bisaura amb la comercialització de productes d’Estèvia amb marca Vilalta és la de vendre productes de la millor qualitat possible, per oferir als consumidors una forma sana i real de cuidar-se.