La nostra història personal i les experiències viscudes ens han portat a creure fermament en el què fem, la marca Vilalta és l’estàndard d’una gamma de productes que ajuden a tenir cura de la salut de les persones, a portar una alimentació més sana i a tenir una millor qualitat de vida.

Tenim un compromís de salut amb la societat en la que vivim, per aquest motiu una part de les vendes de l’estèvia Vilalta la donarem a la Fundació Joan Petit nens amb càncer, que té per objecte l’atenció als afectats directa i indirectament pel càncer infantil i la divulgació del coneixement d’aquesta malaltia. Les finalitats es duen a terme mitjançant actes lúdico-esportius i lúdico-culturals per a la divulgació del càncer infantil i les relacions en diversos àmbits; a través d’assessorament a l’infant malalt de càncer i a les seves famílies; i fent actuacions que tendeixin a la normalització de la vida de l’infant malalt de càncer.

Des dels seus inicis, la Fundació Amics Joan Petit s’ha donat a conèixer arreu de la geografia catalana. Festes esportives, culturals i lúdiques han servit d’homenatge a temps passats i a mirades positives de futur.  Amb seu a Blanes, Amics Joan Petit Nenes amb Càncer lluita per aportar el seu esforç personal a la investigació del càncer infantil, i col·labora en diversos actes per tal de mostrar una cara més alegre a una malaltia amarga.

Nosaltres posarem una petit granet de sorra a aquesta gran tasca que realitza la Fundació Joan Petit nenes amb càncer per ajudar a infants i famílies afectats per aquesta malaltia.